top of page

Overtures

THE BOOTLEG SIXTIES

"This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world."

Sir Elton John 

Guess what: de beste Sixties band van de wereld is terug met een vernieuwde show!

Met een spectaculaire show zetten de heren van The Bootleg Sixties al jaren de theaters in Nederland op hun kop. Avond na avond vullen zij theaterzalen met de meest legendarische songs uit de sixties: o.a. The Beatles, The Who, The Kinks, Simon & Garfunkel, The Moody Blues, The Monkees, The Rolling Stones en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue. Kortom: een swingende ode aan de beste muziek van de jaren zestig
 

De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Maar ook visueel waan je je met The Bootleg Sixties terug in de jaren zestig, met maar liefst drie screens met bewegend beeld. Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek, aan het eind van de avond staat de zaal gegarandeerd op zijn kop.

 

The Bootleg Sixties speelden o.a. in Buckingham Palace, in de O2-Arena voor 17.000 man en in Las Vegas in het theater van het Suncoast Casino.

Credits: Den Pugsley (zang, bas) Steve Phypers (drums, zang) Jamie Cook (zang, gitaar) Chris Skornia (keyboards, zang) Tony Skeggs (gitaar, zang)

About
Speellijst

SPEELLIJST

De tournee van maart-april 2023 is inmiddels afgelopen. Houd deze website in de gaten voor de nieuwe speellijst van 2024 of schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.

Contact

THE BOOTLEG SIXTIES KOMEN JAARLIJKS IN HET VOORJAAR NAAR DE NEDERLANDSE THEATERS. LAAT JE E-MAILADRES ACHTER EN RESERVEER ALS EERSTE DE BESTE PLEKKEN.

Dank voor je aanmelding!

bottom of page